szinamond

2003/05/30
Egy ideje kedvesen levelezek a BKV-val. Egy héten belül a második felszólító levelet kaptam, megint kb 9700 forintról. A vicc az, hogy a 61-es busszal (hol jár egyáltalán?) távolról sem találkoztam, nemhogy az azon tevékenykedő ellenőrrel. Szóval vagy az van, hogy valaki marhára utál, és tudja a második nevemet a pontos címemmel együtt, vagy valaki használja a három évvel ezelőtt ellopott lakcímkártyámat. Végülis mindegy, ígyisúgyis ilyen szarságokkal kell töltenem az időt. Viszont közben hall jó dolgokat az ember a rendőrségen, meg az Akácfa utcában is, öt év alatti 50szeri büntetésekről, egyetlen felszólító levél nélkül.

Fáraszt ez a meleg, bár imádom. Tegnap ettünk epret meg dinnyét egy kiállításmegnyitón, egy hordóhasú faszi meg az inge zsebébe tömte a cseresznyét. Hihetetlen, hogy ennyire csórók vagyunk. Még mindig megy ez a "csak az a tiéd, amit megeszel" mottó.

Asszem nem történt velem semmi vicces. Úgyhogy be is rekesztem. Holnap fel kell kelni hajnalban és megnézni, hogy csak egy vékonyka kis szeletben jön fel a nap. Ekliptikusan.


szinamondta 5/30/2003 04:39:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?