szinamond

2003/08/29
Kitaláltuk, hogy holnap elmegyünk gyógybevásárolni. Fájdalomdíjul, mert akkorát szívunk. Egész nap azért rohangáltunk, mert nem vagyunk felírva az órákra. Noha még júniusban elküldtük a listánkat a nemzetközi titkárnőnek, de valamit nagyon elcseszett, mert amíg mi jóhiszeműen malmoztunk otthon, addig itt beteltek a szemináriumok. És a tanár nem tréfál, bár nekünk mindenki azt mondta, nyugi, a kellneresekért könyörögni szoktak. Engem eddig kb 3 tanár utasított vissza emailen, de amit a legjobban fájlalok, hogy nem is indul az az óra, amit a legjobban vártam: 20. századi tánctörténet. Brühühü.

Szóval az egész bosszúság megint egy hatalmas röhögésben tört ki, mert elterveztük, hogy akkor végre soppingolunk. Megnéztük a térképet meg a menetrendet, mire Albin már vinnyogva bejelentette, hogy ez nem lesz annyira vicces, de a U-pass (amivel közlekedni tudunk) csak szeptember elsejétől érvényes. Lulu márpedig télikabátot akar nézni és szőnyeget a szobájába, ezért taxizni kell, ja, a kampusz meg majd csak bámul, mikor a magyarok beszállnaka taxiba, kifelé meg egy perzsaszőnyeggel. Fogadok, már asztalost is hívtatok, hogy felparkettáztassátok a szobát... Nem is gondoltam, hogy A. ilyen vicces fiú.

Az amerikaiak az emeletünkön nem köszönnek. Vissza sem.

Viszont munkám már van, a könyvtár zene- és médiarészlegén fogok dolgozni jövő héttől. Akarom én ezt? Igen, azt szeretném, hogy beinduljon már itt az élet. Elegem van az ünnepélyes beszédekből és a sok halom orientációs papírból. Plusz még egy health care-es nő ma lefikázott minket, mikor kiderült, mindannyian voltunk mumpszosok. All these kids got this illness. Where are you from? Onnan, ahol nem szokás a kávét (úr isten, ez megérne egy külön bejegyzést) papírpohárból inni és szívószállal kevergetni, ahol nem használunk el minden egyes italhoz fél liter jeget, minden étkezésnél több konténernyi műanyag eszcájgot. Általában nem kapunk tüdőgyulladást augusztus végén a légkondi miatt és nem kezeljük a 18 éveseket úgy, mintha a bolháénál is kevesebb eszük lenne. A legnagyobb különbség talán, hogy nincs ennyi fóbiánk. De erről bővebben akkor, ha már nem parázok az óráim miatt.


szinamondta 8/29/2003 04:45:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?