szinamond

2003/09/11
Ma este is lesz filmnezes. A tanar emailen igy hivta fel a
Wild Style-ra a figyelmunket: It is generally regarded as the one film that truly captured the essence of hip hop in its origins. Plus, it is as fun as shit to watch. Birom a fejet, nem nagyon vaskalapos.

Ami meg nagyon tetszik: van egy internetes Blackboard, ami virtualis tablakent mukodik. Itt megtalalod az ora sillabuszat, a kovetelmenyeket, letolthetsz kotelezo olvasmanyokat (felteve, ha a tanar felrakott egyet is), sot, online vitaforum is van, ilyesmi. Minden olyan egyszeru itt. Persze csak akkor, ha mukodik a net, ami a virusok miatt mostanaban nem egyertelmu kerdes.

Holnap lesz egy welcome back party, amire allitolag ki fognak oltozni az emberek. Mi magyarok azon szoktunk parazni, hogy a vaszonnandragunk tulsagosan sikkes a helyiek oltozekehez kepest. Komolyan, itt a melegito es a labujj koze bevago papucs a meno, mikor veletlenul felvettem egy normal nyari ruhat, kapasbol ketten orditottak ram, hogy milyen szep. Kivancsi vagyok, hogyan oltoznek fel holnap. Trying to fancy their fancy dress.


szinamondta 9/11/2003 09:15:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?