szinamond

2004/01/20
Alapvetoen tok jo ujrakezdeni a szemesztert. Es az is, hogy csomo ember kedvesen raminteget, sot, Nara elhivott a tavaszi szunetre magukkal a floridai kirandulasukra. Nem lenne nagyon rossz elmenni.

Viszont kicsit rohejesnek talalom magam, hogy mar az elso nap nagy reszet a konyvtarban toltottem es elkezdtem ket kotelezo olvasmanyt, annak ellenere, hogy meg nem volt egy oram sem. Buzgomocsing. Nem is, csak nem akarok belerokkanni az olvasasba kesobb. Asszem, meg elvezem is.

Ma megint volt egy kihagyott alkalmam. Mikor Magee odajott, hogy udvozoljon egy honap utan, a levegoben volt egy high five. Egy barati pacsi/kezfogas. De en ultem, o allt, en lany, o fiu, nekem kellett volna kezdemenyezni, nagyon awkward volt. Viszont Colin siman jelezte, hogy meg akar olelni, mikor bejott dolgozni a konytarba. Ez a megoldas: mar kozeledve a celszemelyhez kitarod a karodat. "Ki fut az en kisha'zamba?" Mint kiskoromban. Jol esett.

Het perc mulva ejjel tizenegy, lejar a munkaidom. Ja, Nikkitiki, aki a Yale-en tanit most, meghivott az ottani orajara. Szuperjo lenne megnezni, mi zajlik arrafele. Es, hogy hogy tanit ott. Meg csak ugy, menni. Fogok is.


szinamondta 1/20/2004 04:54:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?