szinamond

2004/02/21
Itt vannak Silviáék, én meg kezdek lebetegedni. Mért is ne éppen most, amikor Nikk és Breni az év legnagyobb partiját akarják rendezni nekünk NH-ben. Bevásároltak, meg főzni is akarnak, meg zene, tánc, láz és puffadt mandulák. A vicc az, hogy kibírtam a telet
minden betegség nélkül, nemtom, miért kellett most benyelni valamit. A hülyegyerek a sexualitás órán egyfolytában tüsszögött meg szívta az orrát - aminek majdnem alába nyomtam egy zsebkendőt, "nemtod, hogy kell használni, 'szod?". Egyébként télleg nem tudja, de erről már biztos volt szó.

Szóval az idő is szar, szürke, a nagy sétálásból nemtom, mi lesz. Szegény Bíbor is bekapott valamit, vírusok pusztítanak a kampuszon. Váová. Azért sem leszek beteg.

Bren telefonon megkérdezte, allergiásak vagyunk-e valamilyen kajára. Mondtam, ja, a diófélékre, de nem érdekel, mert imádom őket. Meg különben sem a súlyos fajta. Jó, akkor nem fogsz a nyakunkra halni? Nem, nem, de azért úgy tehetek, mintha fuldokolnék. Hú, hát attól Nikk biztos frászt kapna.

Lehet, hogy nem játszom el. Elég lesz nagymirigytől tompított hangon megszólalni, talán megsajnálnak. Nem mintha kellene; csak így nemtom, mi lesz a táncból.


szinamondta 2/21/2004 06:58:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?