szinamond

2004/03/14
Az
Adbusters rámutat arra, ami nekem is csomószor eszembe jutott. Hiába démonizálják itt a cigarettát meg az alkoholt annyira, mikor leginkább a kaja öl, butít és dönt gyomorba.

Big Food is the next Big Tobacco. Obesity now kills 330,000 North Americans a year and will soon pass tobacco as the leading preventable cause of sickness and death.

Tök mindegy, mit eszem, a zsír csak jön fel rám. Mivel nincs konyhám, nem tudok főzni, hanem a menzakajára vagyok utalva - mondtam már, hogy Amerikában minden génmanipulált? A paradicsom halványpiros színe sem természetadta, mivel éretlenül szedik ki, hogy szállítani lehessen. Viszont ugye úgy nem lehetne eladni, ezért a kis hamisak belefecskendeznek némi piros színanyagot. Vegyétek és egyétek, ez az én kapitalista vérem - mert hogy paradicsomlé nincs a paradicsomban, az biztos.

Óóó, magyar paradicsom és paprika! De mennyire vonzassz haza. (Az ínycsiklandó, aranytól csillogó vasárnapi gyógy-húslevesről ne is beszéljünk. Egyik nap meg azt hitte az orrom, diós tészta van a menzán. Vissza az időben, szép kisdobosnyakkendős napjaim. Ez persze azért túlzás.)


szinamondta 3/14/2004 05:32:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?