szinamond

2004/03/22
Rajottem egy nagy okossagra. Megpedig, ugy latom, hogy az emberek nem tunnek el az eletembol - ugy ertem, mindig azon sopankodok, hogy jaj, marpedig en kapcsoatban akarok maradni azokkal, akiket megszerettem. Viszont ez egy csomoszor nem jon be, legtobbszor azert, mert a pasik valahogy nem akarnak kommunikalni velem tobbe.

De tegnap volt egy olyan viziom, hogy nyugodtan tovabblephetek, mert minden egyes elmeny, ember es tapasztalat egymasra rakodik. Azaz, retegekben egymasra epulnek, es igy mindig megmaradnak valahol. Es elo fognak bukkanni ujra meg ujra - es ez nem kell, hogy fajdlamas legyen, csak meg kell tanulnom enyhe, de semleges nosztalgiaval kezelni oket.

Minderre a Dennel alakulo furcsa kapcsolat epitese kozben jottem ra. Mondta eufemiakiralyno.

Es meg annyi: ez a Grey Album nagyon-nagyon allat. Van ez a ficko,
Danger Mouse, aki osszevegyitett ket teljes albumot> Jay-Z Black Album-at es a Beatles White Album-at. Ebbol lett a szurke, ami zeneileg abszolut nem az, nagyon friss, preciz es energikus. Vette az osszes Jay-Z akusztikat es rarakosgatta a Beatles beatekre, nehol meg fel-felbukkan egy kis Lennon-sallala. Szerencsetlen csavo persze lehet, hogy perbe kerul, mert nem volt nala semmifele copyright. Tessek letolteni.


szinamondta 3/22/2004 06:36:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?