szinamond

2004/04/26
Ludacris bekaphatja. Az összes agyaelhagyott (vagy sosem volt nekik?) csajjal együtt, akik olyan pólóban jelentek meg a koncerten, hogy "Do me Luda". Én aztán írhatom a hülye esszémet a női empowerment-ről meg a nők sztereotipizálásáról, ha ezek hajukat tépve sikongatnak seggkilevő szoknyában. Akkor törött el nálam majdnem a mécses, mikor a színpadról azt üvöltötte a "művész", hogy "ki az a lány, aki szeret szeretkezni? és ki az, aki egy jó nagy kefélésre vágyik?" - ez utóbbira a nagyhírű Trinity többsége sikongatva feltette kacsóját. Oké. És ezután elvársz még tiszteletet magadnak?

Itt volt az, hogy leléptünk. A végső rosszkedvtől az mentett meg, hogy Magee-éknél megnéztük a
Ghost Dogot. Maga a film nem nagyon tetszett, nem tartottam hitelesnek a feka szamuráj ábrázolását, de a lényeg az ottlevés volt. Utána könyvtár, ahol Magee megint meghívott egy esti mozizásra, a Catch me if you can-t néztük. Di Caprio nagyot alakít benne, Tom Hanks se rossz, bár kicsit skatulya, Cristopher Walken meg simán karizmatikus. Den is megjelent, odabújt hozzám a festékszagú pulcsijában - befejezte a második graffitit, amit a diplomamunkájához csinált.

Elalvás előtt kijött a számon az, hogy "bírlak". Ennél többet nem mondok, mert nincs jó tapasztalatom az egyéb szavakkal.

- I like you.
- I like you too. A lot.


szinamondta 4/26/2004 09:51:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?