szinamond

2004/04/02
Megint nem hiszem el, hogy mennyire gyorsan telik az idő. Félemeletes.

Sil jön holnap, izgi hétvégének nézünk elébe. Szülinapja lesz szombaton, Nikknek meg holnap. Jön ő is, mert lesz itt egy
hip hop esemény, MC verseny, zene meg tánc, jajdejó.

Amúgy meg azon röhögtünk, hogy szupersztár vagyok. A kampusz egyik galériájában kinn van rólam két kép, amiket Den csinált a szülinapomon (hip hopos témájú, haha). A megnyitón ma odajött hozzám egy csomó ember, hogy én vagyok-e az. Az egyik képet utálom, egy nagy grimasz az egész, a másikat viszont imádom, freestyle és tánc. Remélem, az holnap is lesz. A nagyarcú Yale-i b-boyok is jönnek, meg kell próbálnom lemosni őket.

Szombaton lesz az éves Hunger Cleanup, aminek a célja, hogy önkéntes munkával pénzt gyűjtentek helyi szervezeteknek: azaz nem elég, hogy mondjuk takarítasz egy isiben, de odamész pár tanárodhoz és aszondod, 4 órát fogok dolgozni, szponzorálj iksz dolllárral óránként. Na, ez nekem elég bajosan hangzott elsőre, pénzt kérni csak úgy? De a tanárok irtó jó fejek, eddig 32 dollárt gyűjtöttem 3 tanártól, holnap folytatom. Szombaton meg önkénteskedünk.

Hogy azután mi lesz, kérdés. Nikk elvileg szervezett New Havenben egy szülinapi bulit Silnek, de lehet, hogy inkább New Yorkba megyünk. Meglátjuk.

az álom mos'
elmossa
a gondol
atom
atomra
bontja
ha mondanék
is még
valami kedveset
vagy szexiset
esetleg
érzelmeset
azt most
megtartom
mintsem
hogy bomlasszam
a képzetet
és olvasszam
az élvezetet
mint a viaszt
a láng
a fejemben
már nem ég
az tény


szinamondta 4/02/2004 09:41:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?