szinamond

2004/05/13
Az a röhej, hogy amikor a legjobb, akkor telik a leggyorsabban az idö. Azért nincs idöm semmire, mert jól érzem magam. Nagyon. Föleg Dennel. Minden egyes percet, amit lehet, (
Kickee, igen, every waking moment...) együtt töltünk. Reggel tízt?l háromig dolgozom a könyvtárban, utána irány a quad, vagyis a nagy fás parkszer? rész a kampuszon. Ott zajilk ezen a héten a senior week legtöbb rendezvénye, ma pl grillezés volt minigolffal, röpivel, meg egymástlelököidétlenjátékkal. Dennel csináltattunk mágnest a saját fotónkkal, megzabálom. Ja, de öt amúgy is, kár, hogy nem tudom neki ezt mondani. Ma például, amikor az általam csinált cicfarokkal mászkált - két kis copf a fülei mellett. Úgy nézett ki, mint egy vadító kislány. :)

Tegnap meg a quadon birkóztunk. Olyan súlyosan harcm?vészkedtünk, hogy tele vagyok kék-zöld foltokkal. De egyfolytában azt mondogatta, el kéne kezdenie gyúrni, mert olyan erös vagyok, hogy majnemhogy legyözöm.

Az is milyen drága volt, amikor hétfö éjjel, az indián kaszinóból megérkezve (ide vitték a végzösöket) bebújt mellém és hatalmas sóhajtások közepette elmondta, mennire nem tartozik ide. És most, diplomaosztás elött pár nappal lett elötte teljesen tiszta, hogy rossz föiskolára jött. Ahol soha nem érezte, hogy egy igazi közösséghez tartozik. És az a szar, hogy tökre megértem, ezzel szenvedtem itt én is - de végz?sként szörny? lehet belegondolni, hogy a "legszebb évek" mégsem azok voltak.

bekómálok
mákony álom
a szememen
a szerelem
a keblemen
feszít és
hajtana
hogy menjek
bebújjak
frenchbraidet
fonjak
de nem tudok
elkábulok
a zuhany alá
talán még
bekúszok
és pontot nyomok

Basszus, szomorú, hogy mennyire szar a rap a Sena albumon. Szar és kész. Értelme abszolút semmi, gáz. Idegesítö.


szinamondta 5/13/2004 07:38:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?