szinamond

2004/06/04
Mennyire kaka erzes tudni, hogy van egy baratsag, ami lehetett volna sokkal tobb is. Az elmult hetekben ugy tunhetett, hogy Nikk nem fontos egyaltalan, pedig dehogynem. Az a szar, hogy tudom, en is jelentek neki sokat, es o is fontos, es nincs nala onzetlenebb es pozitivabb ember a vilagon, de valahogy nem tudtunk atlepni a korlatokon es kimutatni, hogy mi is van. De azt hiszem, igy legalabb mindig witch maradhatok neki. Azert az, amikor ilyet ir, elegge felkavar.

thats funny that youre back at trinity. oh life can have such a funny sense of humor, huh witch? cant wait to see your new witchpiercing. sounds awesome. and scary. and sexy.

Mindegy, azt hiszem, nagy vagyok a kihagyott pillanatokban. Legalabb elmondhatom, hogy volt egy teljes mertekben platoi szerelmem. (Ez az eredmenye az allando tulgondolkozasnak.)

Gyonyoru ido van Belmontban - itt vagyok Freemaneknel, Dennel megneztuk, hol elt Henry David Thoreau ket evig. Egy onmaga eszkabalta kis kalyibaban. Nem is ez volt a lenyeg, hanem a seta a Walden Pond korul. Csodas. Viszont valami oknal fogva idorol idore visszakanyarodtak a gondolataim Magyarorszag fele. Hogy vajon mi lesz a balatoni nyaralonkkal, hogy hianyzik a Duna, hogy vajon hol fogok lakni, ha hazamegyek. Es fokent, mit fogok csinalni. Amellett, hogy lobbizok egy ELTE-s hip hop kurzusert. Sweet.


szinamondta 6/04/2004 11:13:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?