szinamond

2004/07/07
Sil olyan szomoru volt az utobbi ket napban, amilyennek meg sosem lattam. Holnap megy haza Olaszorszagba, es teljesen ossze van zavarodva es ki van keszulve attol, hogy ujra a regi enjenek kell majd minden reggel koszonnie fogmosas kozben. Nemreg olvastam el a bucsulevelet, annyira sok erzelem van benne, es mar most csupa nosztalgia. Az a furcsa, hogy tisztan emlekszem, mennyi mindent utaltak (utaltunk) az elejen, es most pedig maradna meg egy evig. Es a szabadsagot emlegeti, az onkifejezes lehetosegeit - nem ertek egyet ezzel, szerintem az Egyesult Allamok az egyik legkorlatozobb orszag, csak eppen rejtetten. Reszben ertheto ugyan, hiszen annyi fele nepsegnek kell valahogy megfernie egymas mellett. De megis rohejes, hogy a parkokba es a strandra este labat betenni nem lehet, a tavolsagi buszon bemondjak, hogy walkmant csak halkan, mobilt hasznalni egyaltalan nem megengedett, hogy nyari szorakozohelyen minden bar legkesobb ejjel egykor bezar, es nyitott uveggel meg ne lassanak az utcan (papirzacsko mindenek felett).

Furcsa lesz nelkuluk. Azt irta, nagyon fogk hianyozni neki es Francy-n kivul egyedul en fogom csak erteni, mirol van szo. En is valahogy igy erzek, de pont ezert jo, hogy itt leszunk egymasnak. Marmint, olyan nyolc oranyira.

Ma volt a lakotarsaimmal az elso "csaladi strandolas". Olyan szerencsesnek erzem magam miattuk, tok jo fejek. Es van itt egy summer fellow, Desmond, szinten velunk log, mokas figura. Ja, meg egy nagy meglepetes ert (bar szombat utan valahogy megsem annyira) - Valentin, a bolgar fiu asszem elkezdett csipni (hogy miota?). Azt irja, hulye idoben szol, meg minden, es tudja, hogy van baratom, de olyan nagyszeru vagyok es nem tud mast tenni, csak a nevemet ismetelgetni. Na, ez milyen. Szegeny.

En meg azt, hogy denjel.


szinamondta 7/07/2004 04:11:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?