szinamond

2004/10/11
Nagyon furcsállom, hogy kábé egy film sincs meg az Odeonban, amit szeretnék tanítani jövő félévben. Sem Bamboozled, sem Do The Right Thing, de még Malcolm X sem. Olyanokra már rá sem keresek, hogy She's Gotta Have It. Menace II Society elfelejtve... Viszont a Boyz N The Hood megvan, egyedül a Hollánban, úgy mint Fekete vidék. Na ja, hollywood meg egy két könnycsepp, ezt be kellett hozni.

Igy elég súlyos rendelgetésekre lesz szükség. A kérdés az, hogy
honnan éri meg, meg honnan lehet (amazon nem szimpatizál a magyarokkal, ugye).

Milyen jó volt az elmúlt pár nap! Csupa barátos, meg sétálós, meg önkéntes parktakarítás a kórházban. És úszni is voltam, este meg anyukám megkérdezi: te úgy kezdtél el úszni hogy, és mutatja a delfinmozgásomat. Hát honnan tanultad? Mondom, csak úgy magamtól. Lebukom, aztán hullámzom a víz alatt, és elképzelem, hogy a csigolyáimnak ez milyen jó. Vicces, hogy korábban utáltam a vizet, ha a család ment uszizni, én rendzerint a padon ültem duzzogva vagy maximum a szaunában. Lehet, hogy most jön elő a Halak bennem.

És igen, jön Nikk! Megvette végre a repülőjegyet, először Olaszország, majd Budapest. Dave is muszáj, hogy itt legyen, de ez azt jelenti, hogy össze kell kaparnom egy-két szilveszteri afterpartit majd. És törökfürdő! Na persze, ha addig fel nem aprítanak a jakuzák - még három hét, el sem hiszem.


szinamondta 10/11/2004 11:30:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?