szinamond

2005/02/04
Vannak olyan napok, amikor fingani sincs időm, most meg pl. nincs konkrét elvégzendő feladatom. Hurrá. Persze dolgozhatnék előre. Ja, tegnap benne voltam a hatórás híradóban, mert szép kivágott blúzban ültem a sajttájunkon. Haha.

Tegnap annyira beleéreztem magam Ninu helyzetébe. Mit teszünk, ha a kapcsolat nem működik, pedig a szeretet, talán még szerelem is, annyira erős. De el kell engedni, hogy akarjon minket újra. Vagy csak le lehessen zárni, ami hosszas sebhasogatás már. De amikor könnyes lesz a szeme és azt mondja, "nem bírom azt hallani, hogy Berci szomorú", legszívesebben a karjaimba fognám a kis madárcsontút.

Ehelyett csak a Gimmeshotra megyünk el, egész nagy buli keveredik, amin egy 18 éves pózer lány előadja, hogy a pasik begerjednek, amint megigazítja a haját a homie-sapka alatt. És páran a színpadon nyomják is a raggamuffint, de nem értek belőle semmit, a gengszternek öltözött (komoly a csíkos öltöny) Mango keverésére azért most (kivételesen) párszor elismerően vigyorgok.

És elegem lesz a szemet csípő füstből, lehozom a cuccomat a
rádióból, újra azon gondolkozom, vajon van-e még szabad rés, de ugyan minek. Aztán otthon csinálok mára egy salátát, és úgy elalszom, mintabunda.

Szerelem szakesz, de mégis milyen, milyen gyönyörű.


szinamondta 2/04/2005 03:09:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?