szinamond

2006/10/13
A legfurább színházi esten voltunk tegnap. A Nemzeti Táncszínházban adott elő Réti Anna, aki olyan volt, mint egy kis svábbogár, aztán mint egy imádkozósáska, aztán mint egy rovarevő növény, minden egyes porcikáját külön mozgatva vívódott magával. Eléggé tetszett, de több feszültséget vártam. Viszont: a mögöttünk ülő sorban ült egy külföldi, középkorú pár, akik olyan hangosan zabáltak az előadás alatt, hogy csak úgy harsogott. De ez még semmi, a vége felé, a nagy csöndben egyszercsak felcsendül a "shake it up baby, twist and shout" vagy egyéb hasonló, amit a pasi FÜLHALLGATÓN keresztül hallgatott. Szemmel láthatóan rohadtul unta az egészet, inkább walkmanezett, és amikor többen hátrafordultak, tüntetően majdnem elkezdett tapsolni.

Ilyenek is vannak.

Közben meg arra lenne jó rájönni, hogy mi a biológiai magyarázata annak, hogy menstruáció közben az ember egész alsó végtagja (azaz lába) húz és görcsöl. Valaki?


szinamondta 10/13/2006 03:03:00 PM


2 comments

. . .

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

valszeg az, hogy az alhasi görcs miatt növekszik az áltanos görcskészség illetve az alsóbb területek vérellátása romlik. egyébként meg a mg-k egyensúly felborulása és a vérzés következtében fellépő esetleges folyadékhiány szintén elősegíti a görcsölést. tehát: sok folyadékot kell inni, pótolni az ásványianyagot és a rendszeres masszírozás is jót tehet.

6:54 PM  
Blogger szinamond said...

Ó a shadow!!! :) Imádlak.
Én nagyon-nagyon sokat iszom. Tegye ezt minden okos kislány - és kisfiú, ha már itt tartunk.
Süt a nap, connecticuti szép ősz van. Ajvé.

9:45 AM  

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?