szinamond

2006/11/05
Mindig úgy járok, hogy akkor lenne időm írni, amikor kedvem nincs. Most például kimondottan szar kedvem van, talán amiatt is, hogy 200 km/órás szél fúj, hideg van, és délután esett az eső. Itt a tél, amit nehezen fér a bögyömbe.

Padova múlt hétvégén csodálatos volt, másfél éve nem láttam Silt, megint jó volt együtt lenni. Finomakat ettünk, sétáltunk, bevettük Padova tereit és ittunk spritzt. Arról is mesélt, hogy még nem kész arra, hogy összeköltözzön a barátjával, pedig 7 éve együtt vannak. És meg tudom érteni. Engem is megriaszt ez az egész kapcsolat téma néha (hopp, egy rím becsúszott).

Aztán volt egy Halloween-buli, amin D. nyert az egy négyzetméteres rubikkockájával egy Tisza-utalványt. Soog és én meg, Bob és Bobekként nyertünk két repjegyet Londonba. Fly Balaton... hahaha.

Teljesen lenyomaszt a munkakérdés. Nem tudom, mit akarok, mi lesz velem. És közben Magee emailjét olvasom Venezuelából, aki 22 évesen filmet forgat a politikai helyzetről, a szénbányákról, amik megmérgezik az ivóvizet, és közben megismeri a világot. Én is jó akarok lenni. Hasznos. Találjon rám valaki. Njanjanjanjanja, mindjárt felpofozom ezt a nyafka fejemet.


szinamondta 11/05/2006 06:53:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?