szinamond

2007/03/29
Napok óta megy az aggódás. Vagyis az előtte is megvolt, de most fokozott mértékben. Ugyanis Lucifer, aka Luci, aka Kyle, a remeterák, nem akar megmozdulni.

Na jó, azért annyit csinál, hogy beljebb húzza az ollóját. De alig mászkált az utóbbi napokban. Igyhát kénytelenek voltunk feltúrni a netet információ után kutatva: vajon mi lehet a baj. Kistestű állatunk (szülinapi szerzemény Soogtól) több gondoskodást igényel, mint sejtettük. Először is, 70 %-os páratartalmat, meleg levegőt és főképpen: társakat. Miután tegnap este játszottunk vele úgy fél órát, egész mozgékony lett. Csakhogy megtudtuk, hogy tengeri vízben szeret lenni és azt is inná. Nos, ez nekünk eddig nem volt (ez a mai misszió).

Egyébként a héten kétszer hoztam szokásos formámat. Vettünk egy akváriumot (crabitatnek hívjuk), de ugye ahhoz, hogy elég párás és meleg legyen, kitaláltam, hogy melegítsük alulról gyertyával. Ez jó ötletnek is tűnt, kivéve, hogy az akváriumüveg nem hőálló. Ergo hárompercenként át kellene helyezni a gyertyát. Én ezt nyilván elfelejtettem, szóval ripsz egyik nap, ropsz másik nap, és most már az egyik sarkától a másikig fut a pókhálós repedés a vadiúj akváriumnak. Éljen az a hatalmas eszem.


szinamondta 3/29/2007 09:29:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?