szinamond

2007/07/30
Három napon át sátraztunk a Balaton mentén, reggel fél hétkor keltünk, hogy kerékpárra szálljunk és tekerjünk egy-két órát, majd boltban bevásároljuk a reggelit és zacskóból nyomjuk az arcunkba a kakaót, rágcsáljunk hozzá sajtos kiflit és tetézzük be egy kis rétessel. Majd tekerés tovább, hol új aszfaltos bringaúton, hol a falvak közepén, ahol az ember belegondolhat, milyen is lenne pár hónapig/évig ilyen helyen lakni és csak a konyhakertre meg az olvasásra koncentrálni a tiszta levegőn.

Aztán mikor új kempingbe értünk, felállítottuk a sátrat, lementünk a partra és pihentünk. És gyümölcsöt ettünk, meg lángost feleztünk, meg ittunk fröccsöket és sok-sok halat ettünk, hogy legyen energia.

És hazatérve szívbe markoló látvány fogadott, mert a konyhában ott feküdt felfelé meredő ollóval a kis Lucifer. Valahogyan kimászott az akváriumból, talán túl meleg volt neki, vagy új kagylót akart keresni, pedig bent is volt neki másik, csak azt nem kedvelte. És kimászott teljesen a házából, amit meg sem találtunk! És elpusztult...

Annyira sajnálom. Kisállatkának rossz gazdája voltam.


szinamondta 7/30/2007 09:36:00 PM


1 comments

. . .

1 Comments:

Blogger mahamudra said...

ez igazán szomoru hir, nagyon-nagyon sajnalom :((((

10:28 AM  

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?