szinamond

2003/08/12
A gyomromba beköltözött a vakond. És elkezdett mocorogni már délelőtt és azt nyöszörögte egyre nyűgösebben, hogy menjünk már, menjünk már! Alig győztem csitítgatni, hogy már csak ötöt kell aludni. A próbapakolás közben is állandóan megzavart. Egyre csak azt hajtogatta, hogy jóvan, tele van már most a bőrönd, aztán még semmit se raktál el. Nem lettem rá ideges, csak húztam kifelé a befelé igyekvő pulcsikat. Meg kitisztítottam a gyönyörű élénkpiros cipőmet, a bundásat. Augusztus közepén ez eléggé vicces tevékenységnek tűnik. De egy pár télit azért muszáj vinni. Úgyis hosszabb az a lista, amit végül nem viszek, mint az, amit igen.

Kedvenc új szavam: hőségballon – jegyzi: Barka. Alkalmazandó: arra a kibaszottforró légtömeget akkumuláló földrajzi egységre, amit augusztus elején Budapestnek nevezünk.

Hír Cherutól,
akinek az öccse irakozik. „Some of you already know about my brother and some do not: his unit was attacked in Iraq a few days back and while one friend was killed and two others severely injured, he suffered only injuries on both of his legs and seems to be doing much better (physically and mentally) in the hospital in Rammstein, Germany.” A láng és a hörgés maradhat, de a Rammstein nevet sokkal szívesebben hallom más összefüggésben.


szinamondta 8/12/2003 08:40:00 PM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?