szinamond

2003/10/10
Hurrá, repes a szívem, a drága megkapta az ösztöndíjat! Tavasszal itt lesz Bostonban, csak két órányira tőlem. Alig várom, az
olaszom, kis ficsericserfi barátnőm.

Közben meg itt is alakul valami, kezdek normális konverzációkat tartani kedves emberekkel, mint Bíbor. Az első ember talán, aki érdeklődő és kíváncsi a gondolataimra, Amerikáról, otthonról, a különbségekről, és mesél arról is, miért szexista a kínai társadalom, ahonnan a nagyszülei jöttek a szabad ember hazájába. Együtt készültünk az egyik házidolgozatra, amin kezdem szétparázni az agyam, fogalmam sincs, mit várnak el a tanárok, ma is pl kiakadtam egy bé pluszon. Nem vagyok egy bé pluszos csaj. Kategória?

Szombaton megyünk kultúrprogramra a saját klubunk, az International Student Association szervezésében. Aminek én vagyok az elnöke, kiegészülve Albinnal és Kickeevel, meg egy bolgár lánnyal, aki annyira nem sürög. Mindegy. Vasárnap meg megnézzük a Mayflowert, amivel eleink (kié is?!) megéreztek Újanglia csodás partjaira pár szár évvel ezelőtt. Úgy érzem, kivételezettek vagyunk a magyar fejünkkel, annyira értelmesen nézhettünk a múltkor egy buszra várva, hogy az egyik professzor meghívott minket a szakmai kircsijére. Ingyé, persze. Nem szép, hogy beárulom, de úgy írja a pilgrimet, hogy pilgram. Mer' végülis így kell mondani, majdnem svával. Mondjukhogy pilgröm.


szinamondta 10/10/2003 06:21:00 AM


0 comments

. . .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?