szinamond

2008/01/29
Na nincs értelme úgy tenni, mintha élne ez a blog, úgyhogy egyelőre szüneteltetem, aztán majd meglátjuk. Sosincs kéznél, amikor mondanivalóm lenne, amikor meg leírhatnám, nincs mit. Érdekes, ahogy az ember a vágyaival együtt formálódik. Két éve még hittem benne, hogy lehet az írással kezdeni valamit, most meg, hogy egy pletykalapnál nyúzom a szaros billenyűzetet naphosszat, a francnak sincs kedve költői gondolatokat önteni melankolikus sorokba, a másik meg, hogy a francnak se lenne kedve elolvasni. Úgyis a pinára meg a csöcsre kattintanak az emberek, ezt megtanultam tevékenykedésem eddigi fél éve alatt. Veszem is a plety kalapom, jó éjt.

Labels:



szinamondta 1/29/2008 11:10:00 PM


3 comments

. . .

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

onnan nézve a világ tényleg a csöcs és a pina (esetleg segg?) köré épül, de azért valójában nem. engem például érdekelne ez itt, és a blogoknak általában sem tesz rosszat egy olyan összehasonlító élethelyzet, mint amiben te most vagy.
úgyhogy azért ha mégis eszedbe jut valami, szívesen olvasnám...

12:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sajnalom. Folytatnam tovabb is, de tobb gondolatot is levegoben hagytal az utolso kommenteddel... messzire vezetne. Majd legkozelebb egy ujrakezdett/elinditott mas blogban.
szia
dani

12:46 AM  
Blogger N. said...

ohhh hat ez a "plety kalapom" nagyon jo
best of Szinamond, mindenkepp :)

6:42 PM  

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?