szinamond

2008/08/11


Volt még egy tökéletes nap a Római-parton heckkel és sörrel, augusztusi napsugárral a hasamon. És az ő szunyókáló fejével a könyökhajlatomban. Ezután pedig a kihagyhatatlan Daubner, gyümölcsízű fagylalttal és tökmagos pogácsával, elvitelre. Később pedig feljött megnézni a
Vágy és vezeklést, amelynek végét nem tudtam nem magunkra vonatkoztatni. Hogy bármi elillanhat egy pillanat történése alatt, és a boldogság is gyakran csak a regényben teljesedik ki, ha egyáltalán.

Átölelt és némi közös hallgatás után elhalóan megkérdezte: "Do you believe that I love you?" És mivel a sírás fojtogatta a torkomat, csak belebólogattam a kulcscsontja üregébe, és végül kiszuszogtam valahogy: "I'm scared of losing you."

De mielőtt elöntenék a könnyek ezt a bejegyzést, adok inkább egy keretes szerkezetet. A fenti videóban nem Nelly Furtado a lényeg, hanem K'naan, a szomáli zseni. Menekültből énekes-költő lett Amerikában, borongós éjszakákon az igazi zűrzavar és fájdalom dallamát hozza a fülembe. Meg valami furcsa életerőét.

Labels: , ,



szinamondta 8/11/2008 08:54:00 PM


2 comments

. . .

2 Comments:

Blogger N. said...

You star-crossed lovers...

12:29 PM  
Blogger N. said...

K'naanrol azota se tudok lejonni egyebkent. Lezuz nagyon, az biztos...

...I’m slowly, drifting in the arms of trouble, then trouble holds me, and nothing else’s close to me, more than pain unfortunately, like a self-fulfilling prophecy...

12:43 PM  

Post a Comment

<< Home






This page is powered by Blogger. Is yours?